fbpx

Be free. Be true. Be you.

.

Klaar om jezelf op nummer 1 te zetten?

Kies nu voor betekenisvol, vitaal en gelukkig leven en werken en wordt die geweldige vrouw die je bedoeld bent te zijn. Niet door harder te werken of te doen wat anderen doen, maar je eigen unieke koers te volgen en bewuste keuzes te maken.

Zeg dag tegen je pleasegedrag, jezelf voortdurend aanpassen en moeten voldoen aan standaarden en verwachtingen. En neem afscheid van bullshitbanen en FOMO.

Vanaf nu mag je keuzes maken die goed zijn voor jou:
 • die jou energie geven;
 • die jou in je kracht zetten;
 • en je weer vrolijk maken.

Gun jezelf het retreat ‘Young Wise Women

“Bij de Young Wise Women ontdek je wie je werkelijk bent en wat je wil”

Terug naar je werkelijke natuur

Ben jij een young professional die

 • maar doorrent en geleefd wordt door hoge verwachtingen op het werk;
 • geen ruimte en tijd heeft om te reflecteren op wat jou drijft en energie geeft;
 • doet alsof het super goed gaat?

Wil jij

 • in alle rust en met aandacht onderzoeken hoe je wil werken en leven;
 • meer contact met wie je echt bent;
 • met minder stress en meer gemak je leven leiden?

En zoek jij

 • helderheid over de keuzes in je carrière en jezelf;
 • meer energie, zelfvertrouwen en betekenisvol werk;
 • en volop inspiratie, plezier en diepgang met een groep gelijkgestemden?

KIES VOOR HET PERSOONLIJKE RETREAT ‘YOUNG WISE WOMEN’

WANT FLOREREN IN JE WERK EN LEVEN IS EEN KEUZE

DOE JE MEE?

“Dit is precies wat ik zoek en nodig heb!”

Monique van der Weijden

“Wat een ontzettend fijne tijd heb ik gehad met Wineke en Ella en de andere vrouwen. Ik was aardig uitgeput toen ik aankwam. Het heeft me zo goed gedaan op deze prachtige plek in de natuur tot rust te komen terwijl ik ondertussen op een verrassende ontdekkingstocht was naar een nieuwe richting in mijn (werk-)leven. En die richting werd deze dagen helder.
Wineke en Ella zijn warme vrouwen die elkaar complementeren in hun professionele begeleiding en daarmee zijn ze een geweldig team. Wat ben ik blij dat ik mezelf dit cadeau gegund heb. Dit pakt niemand me meer af.”

Tijdens het retreat

Ben je drie dagen op een prachtige locatie in de natuur met een groep gelijkgestemde jonge professionals.
In een veilige setting ga je je dagelijkse rollen loslaten en leer je jezelf en elkaar echt kennen.

Het retreat zit bomvol gave, inspirerende interventies, toffe opdrachten, coaching, intervisie en nog veel meer.

Na afloop ben je niet alleen wijzer dan je al was, maar heb je ook de tools in handen om met meer gemak, impact en plezier te leven én te werken.

Ben je nieuwsgierig, durf je kwetsbaar te zijn en wil je verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van jouw werkende leven?

Doe dan mee!

Wat gaat Young Wise Women je brengen?

 • Je krijgt inzicht in je blinde vlekken, triggers en verdedigingsmechanismen waardoor je bewuste en juiste keuzes kunt maken.
 • Je wordt je bewust van je patronen en valkuilen zodat je effectiever gedrag kunt inzetten; zakelijk én privé.
 • Je gaat ‘jouw’ verhaal en blokkades, weerstand, negatieve overtuigingen loslaten. Zodat je gaat ervaren en voelen wie je werkelijk bent.
 • Je ontdekt hoe je jezelf aan de wereld laat zien. Hierdoor kun je jezelf bijsturen.
 • Je drijfveren worden super helder waardoor je de juiste focus en acties kunt inzetten voor jezelf en je werk
 • Je leert op de juiste manier te ademen. Ontspanning, rust, lichtheid, mentale, fysieke en emotionele gezondheid zijn het gevolg.
 • Je leert je grootste dromen te manifesteren en schaamteloos jezelf te zijn; thuis en op je werk.

Het Young Wise Women team

Wij, Ella Taal en Wineke van Doezelaar ondersteunen, faciliteren en inspireren jou in je persoonlijke ontwikkelingsproces.  Zodat je relaxed en met plezier, vitaal en betekenisvol leeft en werkt.
Het programma tijdens dit retreat is gebaseerd op onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Wineke van Doezelaar

Ik vind het heerlijk om professionals te faciliteren en inspireren bij het vormgeven van hun gedroomde werkende leven.

Ruim 20 jaar werkte ik als freelance communicatiemanager en -expert bij ruim 50 verschillende (corporate) organisaties, waar de druk hoog was. Ik zag mensen worstelen, ongelukkig zijn, de schijn ophouden en opbranden. Velen stonden in de overlevingsstand. Net als ik. Dit kon anders. Dat wist ik zeker.

Ik besloot mijn persoonlijke ontwikkeling op nummer 1 te zetten en volgde onder andere de 3-jarige integrale psychologie opleiding bij het ITIP en systemisch werken, werd NLP master, ACT therapeut en Human potential coach.

Het besluit om in 2015 mijn hart te volgen en retreats te organiseren veranderde alles. Als eigenaar van WiensWijze bied ik inmiddels diverse retreats waarmee je leert het werkende leven te creëren dat helemaal bij je past. Daarnaast geef ik theatrale inspiratielezingen over betekenisvol werken en werkgeluk. Inmiddels heb ik met mijn retreats en theatrale lezingen honderden mensen geïnspireerd en verder op weg geholpen om vanuit intrinsieke motivatie en persoonlijke kracht op hun eigen wijze te leven en werken.

Ella Taal

Al ruim 25 jaar heb ik als founder van Awareness inBusiness ervaring als zelfstandig coach, leiderschapsontwikkeling trainer en organisatieadviseur voor diverse opdrachtgevers. Ik ben gecertificeerd als DISC- en Motivation Factor practitioner, instrumenten die ik inzet aan het begin van een coachings- of leiderschapsontwikkelingstraject. Ik creëer een veilige setting waardoor mensen eerlijk en open kunnen reflecteren en groeien. Ik schakel en verbind gemakkelijk tussen harde en zachte elementen in mijn advisering, training en coaching.

Ik krijg energie van het overbrengen van kennis en (levens)ervaring om zo bij te dragen aan het welzijn en geluk van onder andere jonge professionals die hun weg zoeken door het leven.

Een passie heb ik voor mensen en hun intrinsiek gemotiveerde potentieel, om hen vanuit daar naar een volgend niveau van bewustzijn te begeleiden. Om vervolgens vanuit dit verhoogde bewustzijn vanuit talenten en purpose moeiteloos in flow te werken en te leven.

Op deze manier streef ik ernaar een betere wereld achter te laten voor mijn kinderen, waarin er ruimte is voor geluk, passie, intrinsieke motivatie en ambitie.

Natuur werkt helend, voedend en rustgevend

Hoe ziet het programma er globaal uit?

Voor deze drie dagen hebben wij een globaal programma samengesteld. Aangezien we met een kleine groep werken, kunnen we het programma eenvoudig aanpassen op de energie en behoeften van de deelnemers.

Dag 1

Op vrijdag ben je vanaf 15.30 uur hartelijk welkom op de Hoeve Leudal. We starten om 16.00 uur met o.a. een kennismaking met de andere vrouwen. Vervolgens bespreken we de bevindingen uit je Motivation Factor en is er volop ruimte om vragen te stellen.
Na het avondeten is er tijd voor een korte wandeling of te rusten. Je gaat ontdekken wie je werkelijk bent en sluiten de avond af met een deelronde, reflectiemomenten en een ontspannen ademsessie voor een heerlijke nachtrust.

Dag 2

Om 8.15 uur starten we met een yogasessie of andere fysieke activiteit. Daarna gaan we lekker ontbijten.
De eerste ochtend gaan we aan de slag met jouw verlangens; zakelijk en privé. Zonder verlangens is er immers geen richting. En je leert hoe je omgaat met twijfel en hoe je heldere keuzes kunt maken.
Na een super gezonde en smaakvolle lunch ga je je beperkende overtuigingen en blokkades die jouw verlangens in de weg staan, mentaal en fysiek loslaten.
Er is deze middag ook ruimte voor 1-op-1 coaching, reflectiemomenten en rust.
Na het avondeten sluiten we de avond af met een deelronde buiten bij het vuur.

Dag 3

Om 8.30 uur starten we wederom met een fysieke activiteit. Dit kan yoga zijn, een wandeling in de prachtige natuur of energetisch lichaamswerk. Aansluitend geniet je van een verrukkelijk vers ontbijt.
Deze ochtend ga je nog meer loslaten wat je niet dient, zodat je nog meer in je kracht komt. En je gaat aan de slag om je valkuilen en energiebrengers en purpose te ontdekken.
Na een top lunch ben je klaar om jouw verlangen te gaan manifesteren in een begeleide sessie (fysiek, mentaal en emotioneel).
Omstreeks 16.00 uur ronden we af met een gaaf ‘spel’ dat jou energie, vertrouwen en focus brengt.
Zo kun je om 17.00 uur ontspannen, vrolijk, vol inspiratie en met concrete tools om zakelijk en privé te floreren, weer naar huis.

Wat het retreat ‘Young Wise Women’ NIET is:

 • Het is geen therapie. Er is niets mis met je en je hoeft niets op te lossen. Of anderen de schuld te geven van keuzes die je in het verleden hebt gemaakt.
 • Young Wise Women is niet hard ploeteren en werken. Je hoeft niets iets te doen of te proberen wat niet goed, natuurlijk of ‘eigen’ voelt; je hoeft niet iemand te zijn of te worden die je niet bent. Je gaat juist meer en meer jezelf worden.
 • Het retreat is vooral geschikt voor jou als je 100% de verantwoordelijkheid neemt voor jouw huidige situatie, bereid bent jezelf onder de loep te nemen en gemotiveerd bent.
 • Het retreat ‘Young Wise Women’ gaat jou vooral helpen als je bereid bent jezelf op nummer 1 te zetten en na afloop op regelmatige basis tijd vrij maakt voor jezelf.

 


“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. En om liefdevoller en zachtaardiger met mezelf om te gaan. Ik ben Wineke en Ella en haar team zeer dankbaar”. Mariette Pinas.

Wat handig is om te weten

#1: Gaat dit voor me werken?
Dat hangt helemaal af van jouw inzet. Als je het retreat bijwoont, meedoet met het aangeboden programma en na afloop geregeld tijd voor jezelf vrij maakt, dan ga jij zeker weten resultaten behalen. Je zult meer ontspanning, helderheid, focus en vertrouwen ervaren en een heleboel shit loslaten die jou in de weg staat om je krachtig, vitaal en gelukkig te voelen.

#2. Gebruiken jullie een bepaalde methode?
Door onze jarenlange ervaring met trainingen, coaching en retreats hebben wij een behoorlijke toolbox opgebouwd vol met methodes en instrumenten. Voor dit retreat hebben we een selectie gemaakt van een aantal bewezen krachtige instrumenten waarbij aandacht is voor zowel hoofd, hart, lichaam en ziel. We werken onder andere met het Enneagram, DISC, Sedonamethode, Soma breath, Systemisch werken en NLP.

#3. Kan ik gespreid betalen?
Ja, je kunt in 2 termijnen betalen of je betaalt het bedrag in één keer. In het laatste geval krijg je €20 korting.

Praktisch en belangrijke data

Het retreat ‘Young Wise Women’ vindt plaats in september van vrijdag 21 september 15:30 uur tot een zondag 23 september 17:00 uur.
.
 • Tijdens het retreat verblijven we in de prachtige Hoeve Leudal in Noord-Limburg. De Hoeve is gelegen in het Leudal middenin het leefgebied van reeën, zwijnen, vossen en dassen. Een plek waar je heerlijk kunt wandelen en ontspannen. Er hangt een serene, ontvankelijke en fijne sfeer in en om de Hoeve. Er zijn lichte prettige ruimtes gecreëerd voor ontspanning, fysieke inspanning en verdieping.
  Grenzend aan de hoeve ligt een terras waar het heerlijk toeven is. Vanaf hier stap je rechtstreeks de natuur in.
 • Het retreat is inclusief 2 overnachtingen, professionele begeleiding, Enneagramtest of DISC en de bonus ‘Ontdek jouw Big Why’.
 • Je slaapt in een 2-persoons kamer.
 • Wij vinden gezonde voeding super belangrijk. Daarom wordt al het eten vers bereid en is vegetarisch. Je krijgt 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner en onbeperkt koffie, thee, sap en tussendoortjes.
 • Er is plek voor maximaal 8 vrouwen. Dus volop ruimte voor persoonlijke aandacht en ontmoetingen. Zorg dat je je op tijd aanmeldt.
 • Zodra je je hebt ingeschreven en betaald, is je inschrijving definitief. Je ontvangt ruim een week voor aanvang een mail met meer praktische informatie.

Wat is de prijs?

Het volledig verzorgde retreat ‘Young Wise Women’ is:

Nu: € 597*

Dit is inclusief:

– DISC t.w.v. €220 of Enneagramtest t.w.v. €150,-
– Persoonlijke professionele begeleiding
– Overnachtingen, ontbijt, lunch, diner en versnaperingen
– De bonus ‘Ontdek jouw Big Why’ (met 2 audio’s) t.w.v. €100,-

*Ben je nog student dan betaal je € 400
.
Let op! Er is nog 1 plek!
Zoeraida Hussanaili,  jurist

“Wineke kwam op mijn pad precies op het moment dat ik het niet meer zag zitten op vele vlakken. Waar velen mij onzeker maakten, heeft zij mij geleerd en gemotiveerd om naar mijn hart te luisteren. Uiteindelijk heb ik haar adviezen opgevolgd en wat ben ik nu gelukkig met mijn freelance bestaan!”

En nu?

Ben je enthousiast? Voel je een dikke JA om te floreren in je werk en je leven?

Klik dan op de button en doe mee aan het unieke en krachtige retreat ‘Young Wise Women’. Je krijgt dan direct toegang tot de eerste bonus ‘Ontdek je Big Why’.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ella via 06 5533 4728 of Wineke via 06 5588 3567.

Stap in het retreat ‘Young Wise Women’ en ontdek in 3 dagen
.

De kracht van loslaten én manifesteren

Wie je werkelijk bent

Wat jou ten diepste drijft
.

En krijg:

Rust in je hoofd en lichaam

Helderheid in je visie

Richting in je leven

.

Je leeft NU. Geef jouw leven en werk betekenis.

Marissa Harmsen

“Plotseling vielen de puzzelstukjes in elkaar. Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren en mijn grenzen aan te geven. Omdat mijn gevoel en ik er mogen zijn zoals we zijn. En dat is zo’n bevrijdende gedachte. Ik ben blij dat ik me dit zelf heb gegund.”