fbpx

met diepgang

voor bewuste stellen

'Upgrade je relatie'

3-daagse Privé Retreat

Upgrade je liefdesrelatie

Dit is dé 3-daagse APK voor jullie relatie.
Speciaal voor stellen die houden van diepgang, plezier en uitdaging in een ontspannen setting op een prachtige plek in de natuur.

Balen jullie ook van

 • Alle afleidingen, de drukte en het maar doorrennen?
 • Te weinig tijd voor elkaar hebben?
 • Steeds weer terugkerende issues in jullie relatie?

Willen jullie

 • Jezelf en elkaar graag nog beter leren kennen en begrijpen?
 • Weten wat jullie in essentie drijft, ook in je relatie?
 • Genieten in een prachtige omgeving in de natuur?

En zoeken jullie

 • Meer diepgang, energie en verbinding met jezelf en je partner?
 • Tools om elkaar liefdevol te versterken?
 • Plezier, uitdagingen en volop inspiratie?

HOE DAN?

GA TERUG NAAR DE ESSENTIE

GUN JEZELF, JE PARTNER

EN JE RELATIE

EEN 3-DAAGSE UPGRADE

Terug naar de essentie

” Deze upgrade was precies wat we zochten en nodig hadden!”


De 3-daagse Upgrade voor je liefdesrelatie is een inspirerend privé retreat voor bewuste stellen die midden in het leven staan.

 Die elkaar opnieuw willen bekijken en ontdekken op een speelse, diepgaande wijze.

Die willen groeien en ontmoeten, op een prachtige plek in de natuur.

Maak nu de keuzes die jullie verder helpen, die jou en je partner in je kracht zetten, die jullie potenties zichtbaar maken en jullie ogen doen stralen.

“Door het retreat heb ik handvatten gekregen om mezelf en elkaar
beter te begrijpen. Ik heb mijn vrouw herontdekt en kan weer met haar communiceren.”

Waarom een 3-daagse met je partner?

De relatie met je partner is meestal een van de belangrijkste relaties in je leven. Het is een spiegel waar je in kunt kijken en je onbewuste behoeften, verlangens, frustraties of pijn op projecteert. Heel menselijk. En soms verdomde lastig.
Als je de intentie hebt om bij elkaar te blijven, is het de moeite waard om elkaar te spiegelen en blijven ontmoeten op verschillende lagen. Te ontdekken waar je een muur optrekt en onbereikbaar blijft voor elkaar. Om je eigen potenties en die van elkaar echt te kennen. En het plezier, de verbinding en de liefde tussen jullie twee volop te ervaren. Voor nu en later. Tijdens een 3-daagse bied ik je geweldige tools om dit te onderzoeken en ervaren. Niet alleen dan maar ook daarna.

Het programma

Wij hebben een uniek en intensief 3-daags programma samengesteld waarin je ontdekt wie je bent en loslaat wat je denkt te zijn. Je gaat dus terug naar je essentie, wie je werkelijk bent. Pas dan kun je elkaar werkelijk ontmoeten, op jullie eigen wijze.
Het programma zal je relatie op verschillende vlakken verbeteren. We werken met de thema’s veiligheid, vertrouwen, communicatie, intimiteit en liefde. Al je zintuigen worden geprikkeld. En er is aandacht voor hoofd, hart en lichaam.

Elke ochtend starten we om 9 uur kort met lichaams- en/of ademwerk en een meditatie gevolgd door een wisselend programma waarin we o.a. gebruik maken van het Enneagram, de adem en muziek. We gaan de middag lekker naar buiten, de natuur in waar je jezelf en elkaar gaat stretchen met uitdagende interventies. Ook zullen jullie 1-op-1 systemische coaching krijgen en een aantal visitaties (diepgaande krachtige communicatie methodiek) ondergaan.
In de avond is er een deelronde en sluiten we de dag rond 21.30 uur af.
Naast het programma is er ook ruimte om je eigen tijd in te delen.

We dagen jullie uit! Jullie ontdekken nieuwe kanten aan jezelf en elkaar maar bovenal zullen de inzichten leiden tot meer verbinding, plezier, dankbaarheid en liefde.

Wie zijn wij?

Tijdens het retreat worden jullie voornamelijk begeleid door Wineke. Mike zal vooral de eerste dag en laatste middag zijn bijdrage leveren met het Enneagram.

Wineke en Mike zijn sinds 2015 liefdespartners en ontmoetten elkaar tijdens de tango. Met ups en downs hebben zij zich individueel en met elkaar ontwikkeld tot fijne, liefdevolle mensen die van uitdagingen houden. Het is hun behoefte aan diepgang en groei, hun gemeenschappelijke interesses én de liefde die hen bindt.

Wineke van Doezelaar

is mijn naam. Ruim 20 jaar heb ik gewerkt als zelfstandig communicatiemanager en adviseur. Ik volgde naast mijn werk vele opleidingen op het gebied van bewustzijns- en persoonlijke ontwikkeling waaronder de 3-jarige opleiding Toegepaste Integrale Psychologie, Oplossingsgericht – en Systemisch werken en diverse stilte retreats. Daarnaast is zij NLP master, ACT therapeut en Human Potential Coach. Ik ben een authentieke communicatie-expert, inspirator en coach die graag de diepte ingaat en geen enkel onderwerp schuwt.
In 2015 nam ik een sabbatical. In die periode van bezinning besloot ik mijn hart te volgen en gooide ik het roer om. Dit resulteerde in het organiseren van retreats voor professionals die willen leven en werken op hun eigen wijze.

In mijn vrije tijd speel ik piano, zing, lees, schilder, tennis en dans ik de Argentijnse tango met mijn liefdespartner Mike met wie ik samenwoont in Driebergen, en ben ik moeder van één zoon.

Mike Nikkels

Mike is een multi potential, begon als docent economie en werd vervolgens trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling binnen het onderwijs. Hij werkt o.a. met Human Dynamics, energetisch lichaamswerk, is NLP master en gecertificeerd Enneagram coach. De laatste jaren werkt Mike geregeld als interim schooldirecteur op middelbare scholen. In zijn vrije tijd kookt, leest en klust hij graag maar het liefst is hij in de bergen waar hij sinds zijn 24e al vele tochten heeft gemaakt als toertochtleider en sinds een paar jaar ook mannenretreats begeleidt. Een veelzijdig getalenteerde man, bescheiden en avontuurlijk. Trotse vader van een zoon en dochter. En woont samen met Wineke.

Waarom een Upgrade bij WiensWijze?

Omdat:

 • Jullie drie dagen onder enthousiaste en liefdevolle begeleiding met jezelf en elkaar aan de slag gaan in een ontspannen sfeer.
 • Ik een appèl doe op jullie innerlijke wereld en kracht, en dit combineer met een aantal diep werkende wijsheden uit het Enneagram en mijn eigen toolbox.
 • Je jezelf en elkaar in drie dagen veel beter leert (her)kennen en begrijpen.
 • Jullie uit disfunctionele patronen gaan stappen.
 • Jullie ontdekken wat jullie werkelijk drijft en hoe je elkaar liefdevol kunt versterken.
 • Jullie vooraf thuis een Enneagramtest doen en daar een uitgebreid verslag van krijgen. En daar tijdens de 3-daagse een persoonlijke toelichting op krijgen van mij en mijn partner Mike Nikkels.
 • Jullie ook lekker fysiek aan de slag gaan met lichaams- en ademwerk en prachtige wandelingen in de natuur maken.
 • Er aandacht is voor hoofd, hart en lichaam.
 • Nu eindelijk helder wordt waar jullie elkaar soms mislopen.
 • Jullie gaan ervaren wat jullie werkelijk drijft en hoe jullie elkaar kunnen versterken.
 • Jullie praktische handvatten krijgen waar jullie na het retreat mee aan de slag kunnen.
 • Jullie op een prachtige rustige plek verblijven waar jullie na drie dagen niet meer weg willen.
 • Het eten super lekker is.
 • Jullie het waard zijn!


“Mijn grootste inzicht was dat ik mag stoppen mijn verlangens te projecteren op mijn partner”. 

Landgoed Heidestein

“Mike is een fijne vent die zich open en verbindend opstelt in de groep. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!”

“In deze korte tijd heb ik veel geleerd van Mike. Het vertrouwen dat hij me gaf, heeft me goed gedaan. Wat heb ik grote stappen gezet, letterlijk en figuurlijk.”

“De 3-daagse is voor mij een ervaring geweest om nooit te vergeten. Ik heb stappen gezet die ik daarvoor niet durfde.”

“De coachsessie in de natuur met Wineke heeft mij het inzicht gebracht waar ik naar op zoek was”.

Voor wie is de Upgrade geschikt?

Of je nu een relatie hebt, samenwoont of getrouwd bent. En of je nu wel of geen kinderen hebt. Dat maakt voor ons niks uit. Je hoeft zeker geen problemen te hebben in je relatie. Zie deze Upgrade als verdieping, onderhoud en optimalisatie van je relatie.

Deze Upgrade is voor stellen die verdieping zoeken of met een frisse blik aan een nieuwe relatie willen beginnen of voor stellen die moeilijkheden in hun relatie ervaren.

De Upgrade is uitermate geschikt als je houdt van natuur, wandelen, diepgang en graag de uitdaging aangaat, of een zetje kunt gebruiken.

Deze Upgrade is niet geschikt als je heftige relatieproblemen hebt of op het punt staat om uit elkaar te gaan.


“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. En om liefdevoller en zachtaardiger met mezelf om te gaan. Ik ben Wineke zeer dankbaar”. Mariette Pinas.

De 3-daagse Upgrade voor je liefdesrelatie is inclusief:

 • Alle aangeboden activiteiten waaronder adem- en lichaamswerk, meditatie, de Visitaties, Enneagramtest t.w.v. € 120, Enneagramcoaching, Systemische coaching, 1-op-1 begeleiding en een naslagwerk.
 • Twee overnachtingen in een 2-persoonskamer in 4-sterren hotel Kasteel Kerckebosch. Dat is 8 minuten lopen vanaf Heidestein.
 • Maaltijden (2x ontbijt en 2x diner in het hotel en 2x lunch op Landgoed Heidestein.
 • Overdag onbeperkt koffie, thee, sappen, fruit en versnaperingen (excl. alcoholische dranken).

De prijs

De prijs voor dit 3-daagse privé retreat ‘Upgrade je relatie’ is:

€ 1.197 per persoon exclusief 21% BTW.

Let op! Er is beperkt plek.
Wil je weten of dit retreat geschikt is?

Vraag nu een persoonlijke gesprek aan


“De systemische coaching met Wineke is enorm waardevol voor me geweest.” Monique van der Weijden

 

Praktisch

 • Je verblijft overdag in het Poortwachtershuis op Landgoed Klein Heidestein in Driebergen
 • Het Poortwachtershuis ligt direct aan de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en is perfect bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto. Parkeren kan voor de deur.
 • De locatie in Driebergen is omringd door honderden hectare bos, heide en waterpartijen. Er hangt een serene, ontvankelijke en fijne sfeer in het huis.
 • Jullie overnachten in een 2-persoonskamer in hotel Kasteel Kerckebosch met eigen badkamer en toilet. Dit is 10 minuten lopen vanaf het Poortwachtershuis.
 • Het retreat start om 14.00 uur en eindigt 2 dagen later rond 16.00 uur. Data zijn in overleg.
 • Hebben jullie nog vragen of willen jullie eerst persoonlijk kennismaken, neem dan contact op met Wineke 06 5588 3567 of plan een telefonische afspraak via https://wineke.youcanbook.me/.

“Ik heb me zo veilig gevoel en heb weer volop vertrouwen in mijn relatie. Dit retreat was precies wat wij nodig hadden”.

Na 3 dagen:

Stroomt er weer nieuwe frisse energie en liefde in jou en je partner.
Hebben jullie meer zicht op wie je werkelijk bent, wat jullie bindt en drijft.
Weten jullie hoe je elkaar kunt versterken.
Zijn jullie opgeladen en uitgerust.
En hebben jullie volop inspiratie om elkaar in liefde te blijven ontmoeten.

Nieuwsgierig en……

Verlangen jullie naar rust, inspiratie, verdieping en plezier met elkaar?
Ontdekken wat jullie energie geeft in de relatie?
De potenties van je relatie en jezelf ontdekken en op de juiste manier inzetten?
Weten hoe je elkaar echt kunt ontmoeten en begrijpen?
Heerlijk eten en verblijven op een prachtige plek?

Kom naar de 3-daagse Upgrade voor je relatie!

En ga ontspannen, opgeladen, geïnspireerd en met super waardevolle inzichten en handvatten weer huiswaarts.

Rust en natuur werkt magisch en helend