fbpx

voor high professionals

privé retreat

Het nummer 1

Doe waar je hart blij van wordt

Hoe druk je ook bent, hoeveel aandacht je werk, gezin of sociale contacten ook vergen, je hebt zo nu en dan tijd voor jezelf nodig. Om echt te rusten, op te laden, te reflecteren, te genieten en weer bewust vooruit te kijken. Maak nu ruimte en gun jezelf het privé retreat ‘EigenWijze’ waar aandacht is voor jou als mens op alle vlakken; hoofd, hart, lichaam, geest en ziel. En ga doen waar je hart blij van wordt.

Tijdens een retreat is er alle aandacht voor jou. In een perfecte, serene en veilige  omgeving in de natuur. Centraal staat ontspanning, ontdekking en loslaten van dat wat jou niet langer dient. Denk hierbij aan lichaamswerk, meditatie, systemisch werken, ademsessies, coaching, wandelen, stemwerk en verbindende gesprekken.

Reviews

Zoeraida Hussanaili,  jurist

“Het retreat bij Wineke kwam precies op het moment dat ik het niet meer zag zitten op vele vlakken. Waar velen mij onzeker maakten, heeft Wineke mij gemotiveerd om naar mijn hart te luisteren. Ik heb haar advies uiteindelijk opgevolgd en wat ben ik gelukkig met de nieuwe stap in mijn werkende leven!”

Robijn Tilanus

“Wineke is intelligent, betrokken en invoelend. Ze helpt je als geen ander om bij jezelf te komen, om te gaan voelen wat je kracht is, waar je verlangen ligt, wat jouw volgende actiepunt gaat zijn, waar je je focus het beste naar toe kunt laten gaan. Ze creëert een setting waardoor je jouw eigen wijsheid aan de oppervlakte kan brengen en versterkt je zelfvertrouwen. Zodat je gaat doen wat je het liefste wilt.”

Heb jij genoeg van

 • Maar doorrennen en geleefd worden;
 • Twijfelen en geen keuzes maken;
 • Het knagende gevoel niet te doen wat je echt wilt doen?

Wil jij

 • In alle rust onder professionele begeleiding ontdekken wie je werkelijk bent?
 • Loslaten wat jou niet meer dient?
 • Je hartverlangens volgen en manifesteren wat je jezelf gunt?

En zoek jij

 • Meer verbinding met jezelf;
 • Meer energie en vitaliteit;
 • Plezier en volop inspiratie?

HOE DAN?

ONTDEK WIE JE WERKELIJK BENT

EN

HOE JE WILT LEVEN EN WERKEN

GUN JEZELF HET PRIVÉ RETREAT

‘EIGENWIJZE’

Terug naar je natuur

” Dit retreat was precies wat ik zocht en nodig had!”


Het 3-daagse Privé Retreat ‘EigenWijze’ is een  inspirerend retreat voor bewuste professionals die willen bezinnen, opladen en nieuwsgierig zijn naar zichzelf.

Die willen groeien en ontmoeten, op een fijne, intieme plek in de natuur.

Maak nu de keuzes die jou verder helpen, die jou in je kracht zetten en jouw ogen doen stralen.

“Bij WiensWijze krijg je je persoonlijke APK”

Hoe ziet een 3-daagse privé retreat eruit?

Onder de bezielende en professionele begeleiding van Wineke van Doezelaar ga je drie dagen de verdieping in.

Je doorloopt een zorgvuldig samengesteld programma dat afhankelijk van tijd, energie en niveau wordt aangepast aan jou. Kennisdeling, ervaringsgerichte interventies, fysieke inspanning, ontspanning en rustmomenten wisselen elkaar af.

Ik heb de laatste 20 jaar een hele toolbox vol met interventiemateriaal, opleidingen, trainingen en ervaringen verzameld. Ik pas toe wat ik zelf heb geleerd. Tijdens het retreat werk ik met hoofd, hart, lichaam en ziel. Ik gebruik mindfulness, de adem, systemisch coachen en een een aantal spirituele wijsheid tradities. Ook krijg je een heerlijke ontspannende massage.
Er is volop ruimte voor 1 op 1 coaching, beweging, rust, creatieve activiteiten, wandelen, goede gesprekken, plezier en natuurlijk verrukkelijk puur vers bereid eten.

Dit retreat is een reset. Je gaat IN de natuur, terug naar je EIGEN natuur. Naar wie jij werkelijk bent en wat je drijft. Het programma helpt jou om krachtig en vitaal op eigen benen te staan, verbonden met jouw eigenheid en talenten.
Het programma is ook uiterst geschikt als je niet zo goed weet welk werk bij je past of een echte change wilt maken op welk gebied dan ook.

Wineke van Doezelaar

Vanaf mijn studietijd tot een paar jaar geleden heb ik enorm geworsteld met zingeving, mijn talenten en potenties, werkkeuzes, en vooral met de vraag: wie ben ik, wat wil ik, en hoe creëer ik een werkend leven dat helemaal bij me past?
Als freelance communicatiemanager en -expert werkte ik ruim 20 jaar in de wereld van veel verschillende (corporate) organisaties, waar de druk hoog was. Iedereen moest maar sneller, beter en meer presteren. Ik zag mensen worstelen, ongelukkig zijn, de schijn ophouden en opbranden. Velen stonden in de overlevingsstand. Net als ik. Dit kon anders. Dat wist ik zeker.

Naast mijn drukke bestaan als alleenstaande moeder en freelancer stortte ik me daarom volop in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde onder andere de 3-jarige integrale psychologie opleiding bij het ITIP en systemisch werken, werd NLP master, ACT therapeut en Human potential coach. Allemaal super interessant, maar ik vond niet de zo gewilde oplossing: werkgeluk!

Het antwoord

In 2015 besloot ik een sabbatical te nemen. In die periode van bezinning ontstond het idee om retreats te organiseren om professionals te begeleiden naar ontspanning en balans om op hun eigen wijze te leven en werken. In 2020 ontdekte ik de ontbrekende sleutel naar een fijn, werkend leven op mijn eigen voorwaarden.

Nu organiseer ik privé retreats en bied ik programma’s om een werkend leven op je eigen voorwaarden te creëren. En heb ik ruimte gecreëerd om mijn creatieve en muzikale talenten nog meer te ontwikkelen en ook zakelijk in te zetten. Inmiddels heb ik met mijn retreats en muzikale theaterverhalen honderden mensen geïnspireerd en verder op weg geholpen naar leven en werken op eigen voorwaarden.

Gun jij jezelf een top ervaring?


“Mijn grootste inzicht was dat ik er mag zijn. Dat ik mijn geluk zelf moet creëren en niet moet laten afhangen van een situatie waar ik niets aan kan veranderen.’’ Machteld Roesink (tandartsassistente).

De locatie omgeven door 200 ha bos

“De 3 dagen met vrouwen daagde me uit even helemaal stil te staan. In de loop van het weekend ging ik steeds meer luisteren naar mezelf. En voelen.”

“Buitenplek Time-Out is voor mij een ervaring om nooit te vergeten. Ik heb stappen gezet die ik daarvoor niet durfde.”

“De wandelcoachsessie met Wineke heeft mij het inzicht gebracht waar ik naar op zoek was”.

Waarom een privé retreat bij WiensWijze?

Omdat:

 • Je onder mijn enthousiaste en liefdevolle begeleiding op een geheel eigen wijze met jezelf aan de slag gaat, in een ontspannen sfeer in de natuur.
 • Ik een appèl doe op jouw innerlijke wereld en kracht en dit combineer met een aantal diep werkende, bewezen methodieken.
 • Er aandacht is voor hoofd, hart, lichaam, geest en ziel.
 • Nu eindelijk helder wordt wat je energie kost en oplevert.
 • We samen onderzoeken hoe je de uitkomsten van deze dagen kunt manifesteren in jouw gewenste dagelijkse leven en werk.
 • Mijn kwaliteiten en ervaringen jou als mens in zijn totaliteit verder op weg helpen.
 • Je het waard bent!

 


“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. En om liefdevoller en zachtaardiger met mezelf om te gaan. Ik ben Wineke en haar team zeer dankbaar”. Mariette Pinas.

Je ontvangt deze drie dagen:

Ademsessie

Tijdens een ademsessie maak je een directe verbinding met jouw essentie. Ademen lijkt zo vanzelfsprekend, maar goed ademhalen en de levensenergie door je lichaam laten stromen brengt je veel meer dan alleen ademhalen. Je ademhaling helpt je om bij jezelf te komen en geeft je ontspanning. Het brengt je naar het nu, naar dat wat belangrijk voor je is.

Systemische coaching

Deze vorm van coaching helpt op een krachtige wijze inzicht te krijgen in de plek in het systeem waar je onderdeel van uitmaakt en de verhouding met de anderen in dat systeem. Je ontdekt waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag en/of situaties. En zo je mogelijke groei of functioneren belemmert.

Begeleide meditatie

Elke ochtend start met een fijne begeleide meditatie om in diep contact te komen met wie je werkelijk bent.

Zielenkaart

Je gaat lekker creatief aan de slag gaat met je eigen zielenkaart die jou helpt om contact te maken met jouw ziel. Samen duiden we jouw zelfgemaakte kaart.

Massage

Tijdens het retreat word je verwend meet een heerlijke ontspanningsmassage, gegeven door een professionele masseuse. Je laat spanning in je lichaam los waardoor je open gaat staan en ontvankelijk wordt voor acceptatie en totale overgave.

En verder

 • Een hele fijne kamer met eigen badkamer en wc.
 • Super lekker en vers bereid eten.
 • En heel veel aandacht voor jou als mens. 

Het 3-daagse Privé retreat is inclusief:

 • Alle activiteiten, coaching, massage, meditatie, creatieve en fysieke activiteiten
 • Overnachtingen: 2 overnachtingen in een privé kamer met eigen badkamer, ligbad en toilet;
 • Vegetarische maaltijden: 2x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner
 • Onbeperkt koffie, thee, sappen, fruit en versnaperingen
 • 3 bonussen die je direct bij inschrijving ontvangt

BONUS #1    Hoe tackle ik mijn angst?

(Dé Loslaat methode) PDF met Videolink

BONUS #2    Ontdek wat bij je past

Voor eens en altijd helder waar jij van aangaat. Ontdek wat bij je past. En dat zou zo maar iets anders kunnen zijn dan jij denkt. PDF met opdrachten plus meditatie

BONUS #3    Stop jouw blokkade op geld

Stop jouw blokkade op geld! Een geleide meditatie en affirmatie.  

Heb je interesse? Stuur een mail naar wineke@wienswijze.nl.
Er is beperkt plek


“Geweldig hoe je een analyse kunt maken van je brei aan gevoelens.”
Desiree Burger (chirurg en intensivist)

 

Praktisch

 • Locatie: Poorwachterhuis op Landgoed Klein Heidestein, Heidestein 5 in Driebergen
 • Poortwachtershuis in Driebergen ligt direct aan de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en is perfect bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto.
 • De locatie in Driebergen is omringd door honderden hectare bos, heide en waterpartijen. Het is perfect bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto.
 • Er hangt een serene, ontvankelijke en fijne sfeer. Er zijn lichte prettige ruimtes gecreëerd voor ontspanning, fysieke inspanning en verdieping.
 • Het is mogelijk om gespreid te betalen. Neem dan even contact op via wineke@wienswijze.nl.
 • Zodra je je hebt ingeschreven en betaald, is je inschrijving definitief. Je ontvangt ruim een week voor aanvang een mail met meer praktische informatie.
 • Kijk voor mogelijkheden voor vergoedingen onder Theaterverhaal
 • Heb je nog vragen of wil je eerst persoonlijk kennismaken, neem dan contact op met Wineke 06 5588 3567

“De 3-daagse kwam precies op het moment dat ik het niet meer zag zitten op vele vlakken.
Drie dagen om nooit meer te vergeten en wat ben ik gelukkig!”
– Zoeraida Hussanaili, jurist –

Nieuwsgierig en……

Verlang je naar rust, inspiratie en bezieling?
Weten wat je echt te doen hebt?
Ontdekken wat jou ten diepste drijft?
Wil je jezelf helemaal aanzetten, gezond en vitaal?

Kom naar de 3-daagse EigenWijze!
En ga ontspannen, opgeladen, geïnspireerd en met super waardevolle, concrete inzichten weer huiswaarts.