fbpx

worden geleefd

willen volop

Jouw gaven en potenties

Lancering ‘Op EigenWijze werken’ 4 oktober 20.00 uur

Blijf niet langer hangen in werk dat niet bij je past en waar je niet op je plek bent. En gun jezelf een werkend leven op jouw voorwaarden. Ik help je in 3 maanden eindelijk de stappen te zetten naar het werkende leven waarvan je droomt met het spiksplinternieuwe programma ‘Op EigenWijze Werken’.

Meer weten over mij en het programma ‘Op EigenWijze werken?

Tijdens de lancering van het programma ‘Op EigenWijze Werken’ op 4 oktober 2021 van 20.00 – 21.00 uur vertel ik je alles over het programma en is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

De lancering van dit spiksplinternieuw nieuwe programma wordt een feestje en daarom trakteer ik die avond. Met een heel aantrekkelijk aanbod én een gave live sessie ‘Loslaten kan ook gemakkelijk’.  Kun je direct al je eerste blokkade op weg naar jouw mooie werkende leven gedag zeggen.

Als je je nu inschrijft ontvang je meteen mijn eerste cadeautje: ‘Hartmeditatie Ontspan’. Een fijne rustgevende meditatie waarmee je in 5 minuten helemaal ontspannen bent.

Tipje van de sluier

Ruim 20 jaar bleef ik hangen in functies én een systeem die totaal niet bij me pasten. Het lukte me niet om daar duurzaam verandering in te brengen. Steeds viel ik terug in mijn vertrouwde ‘vak’.

Totdat ik vele trainingen, opleidingen en boeken verder, WiensWijze ontwikkelde:
Een krachtige ‘methode’ waarbij focus, afstemming, loslaten en manifesteren de keywords zijn.

Een werkend leven dat past

Tijdens het programma ‘Op EigenWijze werken’ ontdek je wie je werkelijk bent, welk werkende leven je jezelf gunt én hoe je dit kunt manifesteren.

Het programma zit bomvol gave, inspirerende en praktische video’s, audio’s, toffe opdrachten, interventies, coaching, een retreat en nog veel meer.

‘Op EigenWijze werken’ helpt jou de juiste keuzes te maken om een werkend leven te creëren dat helemaal bij je past.

“Jij hebt álle ingrediënten in je leven om je goed te voelen. Je bent bovendien intelligent, ambitieus en je hebt idealen. Toch voel jij je niet op je plek.”

Herken je dit?

  • Je hebt het gevoel dat je in je werk niet tot je recht of volledige ontplooiing komt.
  • Je weet dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt en van binnen voel je dat het anders kan. Maar je weet niet precies hoe.
  • Je snakt naar meer betekenis en vrijheid in je werkende leven.
  • Inmiddels weet je ook dat harder werken en beter je best doen, je niet gaat helpen.

Werk op jouw eigen wijze en:

  • Neem afscheid van wat je denkt te zijn en niet bent.
  • Ontdek wie je werkelijk bent en wat je jezelf gunt.
  • En zet de stap naar het werkende leven waarvan je droomt.

Want als ik het kan, kan jij het ook!

b

“Waar velen mij onzeker maakten, ervaarde ik bij WiensWijze dat ik zo verschrikkelijk krachtig ben”

“Tijdens het programma is me duidelijk geworden in wat voor een ‘gehaaste’ maatschappij wij leven en wat voor een druk we elkaar en onszelf opleggen. Dank je wel voor deze mooie levenslessen en onvergetelijke ervaring.”

Marian van der Geld

“Plotseling vielen de puzzelstukjes in elkaar. Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren en mijn grenzen aan te geven. Omdat mijn gevoel en ik er mogen zijn zoals we zijn. En dat is zo’n bevrijdende gedachte. Ik ben blij dat ik me dit zelf heb gegund.”

Marissa Harmsen

“Wineke helpt je om te gaan voelen wat je kracht is, waar je verlangen ligt, wat jouw volgende actiepunt gaat zijn. Ze creëert een setting waardoor je jouw eigen wijsheid aan de oppervlakte kan brengen en versterkt je zelfvertrouwen. Zodat je gaat doen wat je het liefste wilt.”

Robijn Tilanus