fbpx

Ervaringen

Monique van der Weijden

“Wat een ontzettend fijn weekend heb ik gehad met Wineke en Ella en de andere vrouwen. Ik was aardig uitgeput toen ik aankwam. Het heeft me zo goed gedaan op deze prachtige plek in de natuur tot rust te komen terwijl ik ondertussen eigenlijk hard gewerkt heb aan mezelf en op een verrassende ontdekkingstocht was naar een nieuwe richting in mijn (werk-)leven. De wandelsessie met Wineke is enorm waardevol voor me geweest en het werken met de Motivation Factor leidde via bijzondere gesprekken tot verrassende inzichten waarmee ik verder kan. Het natuurgeneeskundig consult en de shiatsu massage waren echte cadeautjes waarvan ik erg genoten heb. De geuren van het bos, de geluiden van de vogeltjes, de hond Nouk, het geweldige eten en hoe uit ‘losse’ vrouwen een groep ontstaat zal me altijd bijblijven.
Wineke en Ella zijn warme vrouwen die elkaar complementeren in hun professionele begeleiding en daarmee zijn ze een geweldig team. Wat ben ik blij dat ik mezelf dit cadeau gegund heb. Dit pakt niemand me meer af.” ♥️

Truus ter Horst

“De 3-daagse heeft mij echt goed gedaan. Het was veel te druk in mijn hoofd. Door dit weekend heb ik de rust weer gevonden. Ik ben weer ‘geland’ mede door de verschillende activiteiten, de coachwandeling met Wineke, de stilte, alleen maar lieve mensen ontmoeten en het verrassende en met liefde bereide vegetarisch eten. Wineke en haar team, bedankt”. ♥️

Jeannette van Beek, Managing Partner bij 2C&More

“Is zo’n 3-daagse niet te zweverig voor een doortastende vrouw met een loopbaan die midden in het leven staat?’  vroeg ik mij van tevoren af. Niets bleek minder waar. De 3-daagse bij Buitenplek Time-Out kwam op een goed moment. Want ik had “het staartje” van mijn scheiding nog af te wikkelen. En was ook wel een beetje te druk met werk, familie en mijn sociale contacten. Ik ging er met een open mind en een gezonde dosis nieuwsgierigheid heen.Want een weekend buiten in de natuur en niets hoeven is sowieso al heerlijk.

Na het bestuderen van de website en het programma werd ik helemaal enthousiast. Ik dacht; dit is precies wat ik zoek en nodig heb! Ik wilde even helemaal weg en tijd voor mezelf. Ook liep ik met een aantal vragen rond waar ik graag met een professional over wilde sparren”.

De 3 dagen met vrouwen daagde me uit even helemaal stil te staan. Letterlijk stil. Even niet online zijn en het grootste deel van de dag ook niet praten met anderen. In plaats daarvan ging ik in de loop van het weekend steeds meer luisteren naar mezelf.En voelen. Vooral dat.
Ik vond het boeiend om allerlei werkvormen uit te proberen zoals yoga, lichaamswerk en als kers op de taart te genieten van een zalige shiatsu massage van MamaChi. Bovendien is Mike een fantastische kok, zeker als je van puur eten houdt zoals bijvoorbeeld de Ottolenghi keuken. Wandelcoaching met Wineke heb ik ervaren als een soort body en mind check up: Hoe loop ik erbij, hoe voelt het en wil en kan ik zo door of heb ik iets anders nodig en wat dan?

De energie van de 3-daagse heeft nog een hele week gebruist. Ik merk dat ik sneller en intenser voel. Qua verdriet maar ook blijdschap. Ook ben ik rustiger en ga ik minder snel in de actiestand. Ook met spreken en mijn verhaal verwoorden oefen ik het advies van Wineke: ‘Less is more’ en dat werkt prettig. Ik ben ook sensitiever naar toehoorders. Non-verbale signalen vallen me nu eerder op. Ik kan er ook meer mee. Je auto krijgt jaarlijks een grote beurt en een keuring. Bij Buitenplek Time-Out krijg je je persoonlijke ‘apk”.

Madeleine van der Heijden, commercieel manager

“De eerste kennismaking met Wineke en de andere vrouwen was meteen heel hartelijk en vertrouwd. Het hele weekend verliep heel ongedwongen. Het was echt genieten met volop inspiratie. De stiltes brachten mij terug tot mijn kern. De meditatie, yoga en massages waren heerlijk. Ik heb genoten van het verrukkelijke vegetarische eten.

De wandelcoachsessie met Wineke heeft mij het inzicht gebracht waar ik naar op zoek was. Ik kan een time-out met Wineke dan ook van harte aanbevelen.”

Zoeraida Hussanaili,  jurist

“De 3 daagse bij Wineke kwam precies op het moment dat ik het niet meer zag zitten op vele vlakken. De rust en stilte, heerlijke maaltijden, de bijzondere vrouwen met elk een eigen verhaal. En ook de massage en yoga hebben naast de adembenemende locatie, een diepe indruk achtergelaten op mij. Drie dagen om nooit meer te vergeten. Ik heb zoveel verteld tijdens de wandeling en toch wist Wineke tot de kern te komen. Waar velen mij onzeker maakten, heeft Wineke mij gemotiveerd om naar mijn hart te luisteren. Ik heb haar advies een maand later dan opgevolgd en wat ben ik gelukkig!”

Sharon Lammers, Executive assistant 

“Het weekend op de Buitenplek heeft mij aangezet om stappen te zetten die ik daarvoor nog niet durfde. De stilte, de ervaringen en de gesprekken hebben mij nieuwe inzichten gegeven, moed en inspiratie, waardoor het duidelijk werd dat ik mijn hart moest gaan volgen! Ben een opleiding wandelcoaching gaan doen, NLP en cursus aandacht gerichte therapie en ben inmiddels aan het coachen. Heerlijk! Buitenplek Time-Out is voor mij een ervaring om nooit te vergeten. Ben erg dankbaar dat ik mezelf dit heb gegund!”

Robijn Tilanus
“Wineke is intelligent, betrokken en invoelend. Ze helpt je als geen ander om bij jezelf te komen, om te gaan voelen wat je kracht is, waar je verlangen ligt, wat jouw volgende actiepunt gaat zijn, waar je je focus het beste naar toe kunt laten gaan. Ze creëert een setting waardoor je jouw eigen wijsheid aan de oppervlakte kan brengen en versterkt je zelfvertrouwen. Zodat je gaat doen wat je het liefste wilt.”

Mieke Poppelaars, yogadocente

“Ik kijk terug op een erg waardevol, inspirerend en heerlijk weekend. Zo mooi om te ervaren dat 8 unieke vrouwen, ieder met hun eigen verhaal, een heel weekend bij elkaar zijn en iets heel waardevols en essentieels met elkaar kunnen en mogen delen. De locatie, de ruimte, begeleiding en verzorging zijn hierin wel heel belangrijk. Het voelt warm, veilig en heerlijk verzorgend. Wat een feest om zomaar te ‘zijn’ met wat ‘is’. En ondertussen wordt er voor je gekookt, thee gezet, hoef je niet op de tijd te letten en kun je doen en laten wat je wilt. Alle ruimte om naar die diepere lagen in jezelf te gaan.
Ik heb genoten van de stilte en van de momenten waarop we dingen hebben gedeeld bij het vuur. Het verdriet, de vragen, de humor.
Kortom, een mooi weekend dat ik nooit had willen missen”.

Petra Brand, P&O manager
”Ik voel me echt veel beter dan toen ik op de Time-Out dag aankwam”.

Ineke van de Laak
“Coaching, een veel gehoord begrip op vele manieren te ervaren. Coaching door Wineke van Doezelaar is een begrip op zich. Haar rust en absolute aandacht, een juiste vraag op precies dat ene moment, maken dat je ervaart in professionele handen te zijn. Het verschil zit in het luisteren, naar het verhaal wat zich laat horen en het verhaal wat zich nog niet laat zien. De oplossing die er ligt en graag gevonden wil worden. Wineke’s ruime ervaring en professionele achtergrond kenmerkt haar als coach. Haar talenten zijn dan ook op vele manieren in te zetten zowel binnen organisaties als individuele gesprekken. Ik noem haar met hart en ziel een levenscoach”.

Sonja van Teijlingen, programmaleider bij het Bureau Algemene Bestuursdienst van BZK.
”Een inspirerende dag in een bijzondere omgeving die dankzij de goed doordachte begeleiding van Wineke bij mij heeft geleid tot rust en reflectie, zodat ik weer weet wat écht belangrijk is. Zo’n ‘energieboost’ gun ik iedereen” .

Anoniem
“Door een aantal zakelijke tegenvallers was ik totaal verloren wat ik wilde halen uit mijn carrière en heb ik op advies van een vriendin een afspraak met Wineke gemaakt. Al binnen de kortste keren kwamen er zaken naar boven die ik diep van binnen waarschijnlijk wel wist maar nooit aan de oppervlakte heb laten komen. Door een combinatie van doorvragen, oefeningen doen en haar kwaliteit om hoofdzaken van bijzaken te scheiden, maakte dat ik al na een uur volledige omgeslagen en met een enorme hoeveelheid positieve energie naar buiten liep. Het resultaat: een geweldige nieuwe baan die echt bij me past”.

Anoniem
“Wineke laat je stap voor stap ontdekken wat jouw drijfveren, doelen en ambitie zijn. Haar rust, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding geven je de richting die ik in de hectiek van het alledaagse leven was kwijtgeraakt”.