fbpx

volop worden geleefd

willen alleen maar

Jouw gaven en potenties

Doe waar je blij van wordt

Blijf niet langer hangen in een baan waar je niet op je plek bent. En gun jezelf een werkend leven op jouw voorwaarden. Ik help je eindelijk die stap te zetten.

Ontdek wie je werkelijk bent, wat je kunt en jezelf en de wereld gunt. Je bent een krachtig, stralend mens vol potenties die geleefd willen worden. Dat weet je, dat voel je en dat kun je!

Programma

‘Op EigenWijze Werken’

Op dit moment is er een groep bezig met het programma ‘Op EigenWijze werken.

Op 8 maart 2022 start er weer een nieuwe groep.

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of op de hoogte worden gehouden wanneer de inschrijving opent? Stuur dan een mail naar wineke@wienswijze.nl.

Jij hebt álle ingrediënten in je leven om je goed te voelen. Je bent bovendien intelligent, ambitieus en je hebt idealen.

Toch voel jij je niet op je plek.

Je loopt vast in je gedachtenspinsels en je twijfelt. Je pakt niet door en kiest niet voor je diepere verlangens en ware potentieel. Daardoor vraag jij je steeds vaker af.

Is dit het nu?

b

Herken je dit?

  • Je hebt het gevoel dat je in je leven en in je werk niet tot je recht of volledige ontplooiing komt.
  • Je weet dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt en van binnen voel je dat het anders kan. Maar je weet niet precies hoe.
  • Je snakt naar meer betekenis in je leven en je worstelt met concrete levensvragen.
  • Eigenlijk wel je weet dat harder werken en beter je best doen, je niet gaat helpen.

Leef je leven op jouw eigen voorwaarden en;

  • Neem afscheid van wat je denkt te zijn en niet bent.
  • Ontdek wie je werkelijk bent en wat je wilt.
  • Krijg het lef om de stap te zetten naar het leven waarvoor je bent bedoeld.

Zodat ook jij jouw melodie speelt op jouw unieke manier; zowel zakelijk als privé. De wereld heeft ook jou nodig.

“Tijdens het programma is me duidelijk geworden in wat voor een ‘gehaaste’ maatschappij wij leven en wat voor een druk we elkaar en onszelf opleggen. Dank je wel voor deze mooie levenslessen en onvergetelijke ervaring.”

Marian van der Geld

“Plotseling vielen de puzzelstukjes in elkaar. Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren en mijn grenzen aan te geven. Omdat mijn gevoel en ik er mogen zijn zoals we zijn. En dat is zo’n bevrijdende gedachte. Ik ben blij dat ik me dit zelf heb gegund.”

Marissa Harmsen

“Wineke helpt je om te gaan voelen wat je kracht is, waar je verlangen ligt, wat jouw volgende actiepunt gaat zijn. Ze creëert een setting waardoor je jouw eigen wijsheid aan de oppervlakte kan brengen en versterkt je zelfvertrouwen. Zodat je gaat doen wat je het liefste wilt.”

Robijn Tilanus

Wineke van Doezelaar

Vanaf mijn studietijd tot een paar jaar geleden heb ik enorm geworsteld met zingeving, mijn talenten en potenties, werkkeuzes, en vooral met de vraag: wie ben ik, wat wil ik, en hoe creëer ik een werkend leven dat helemaal bij me past?
Als freelance communicatiemanager en -expert werkte ik ruim 20 jaar in de wereld van veel verschillende (corporate) organisaties, waar de druk hoog was. Iedereen moest maar sneller, beter en meer presteren. Ik zag mensen worstelen, ongelukkig zijn, de schijn ophouden en opbranden. Velen stonden in de overlevingsstand. Net als ik. Dit kon anders. Dat wist ik zeker.Naast mijn drukke bestaan als alleenstaande moeder en freelancer stortte ik me daarom volop in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde onder andere de 3-jarige integrale psychologie opleiding bij het ITIP en systemisch werken, werd NLP master, ACT therapeut en Human potential coach. Allemaal super interessant, maar ik vond niet de zo gewilde oplossing: werkgeluk!

Het antwoord

In 2015 besloot ik een sabbatical te nemen. In die periode van bezinning ontstond het idee om retreats te organiseren om professionals te begeleiden naar ontspanning en balans om op hun eigen wijze te leven en werken. In 2020 ontdekte ik de ontbrekende sleutel naar een fijn, werkend leven op mijn eigen voorwaarden en ontwikkelde de ‘methode’ WiensWijze. In korte tijd ging ik samenwonen op een prachtige plek in de natuur, ging een super inspirerende samenwerking aan met het Quantum collectief, realiseerde een passief inkomen, ging mijn eigen songs schrijven en optreden én startte WiensWijze. Woow, whats next?

Nu begeleid ik dus high professionals zoals jij tijdens privé retreats en bied ik het programma ‘Op EigenWijze werken’ waarmee je leert het werkende leven te creëren dat helemaal bij je past. Daarnaast heb ik ruimte gecreëerd om mijn creatieve en muzikale talenten nog meer te ontwikkelen en ook zakelijk in te zetten.

Inmiddels heb ik met mijn werk en muzikale theaterverhalen honderden mensen geïnspireerd en verder op weg geholpen naar leven en werken op eigen voorwaarden.

“Waar velen mij onzeker maakten, ervaarde ik bij WiensWijze dat ik zo verschrikkelijk krachtig ben”

Stap in het Programma ‘Op EigenWijze Werken’ en ontdek in 3 maanden

 

De kracht van loslaten én manifesteren

Wie je werkelijk bent

Wat jou ten diepste drijft

 

En krijg

Rust in je hoofd en lichaam

Helderheid in je visie

Richting in je leven

En het ideale werkende leven waar je hart blij van wordt


Je leeft NU. Geef jouw werkende leven betekenis

Loslaten

Afstemmen

Op eigen wijze werken

Stap in jouw potentie en ontdek jouw grootsheid

Ga je mee?

De weg bewandelen naar het werkende leven waar je hart blij van wordt?