fbpx

worden geleefd

willen volop

Jouw gaven en potenties


Programma ‘Op EigenWijze werken’


Schaamteloos floreren met je werk

0′

Je weet dat er veel meer in jou zit dan je nu laat zien en van binnen voel je dat het anders kan.

Maar je weet niet precies hoe. Inmiddels weet je ook dat harder werken en beter je best doen, je niet gaat helpen.

Haal nu in 3 maanden het beste uit jezelf en je bedrijf met het (deels) online programma ‘Op EigenWijze werken’ inclusief twee offline retreats en mijn persoonlijke begeleiding.

Stap in het Programma ‘Op EigenWijze Werken’ en ontdek in 3 maanden

 

De kracht van loslaten én manifesteren

Wie je werkelijk bent

Wat jou ten diepste drijft


En krijg


Rust in je hoofd en lichaam

Helderheid in je visie

Richting in je leven

En het ideale werkende leven waar je hart blij van wordt


Je leeft NU. Geef jouw werkende leven betekenis

.

Programma

‘Op EigenWijze Werken’

Start programma ‘Op EigenWijze werken’: vrijdag 17 juni 2022 met het eerste 1-daagse retreat

De inschrijving is inmiddels gesloten. In oktober start de volgende groep. Wil je op de hoogte blijven, stuur dan een mail naar wineke@wienswijze.nl

 • ‘Op EigenWijze werken’ helpt jou je binnenwereld te managen en de juiste focus te houden zodat de unieke jij en je bedrijf floreren.
 • Tijdens het programma leer je hoe je alle illusies en (onbewuste) beperkingen die je dagelijks ervaart, loslaat. Daardoor ontdek je steeds meer wie je werkelijk bent. Om vervolgens een betekenisvol, ondernemend leven te manifesteren dat helemaal past bij jou.
 • Het programma start en eindigt met een 1-daags retreat. Het programma zit bomvol gave, inspirerende en praktische video’s, audio’s, toffe opdrachten, interventies, coaching en nog veel meer.

Je bent een zelfstandige professional of ondernemer en:
 • zit vast in je huidige werkende leven en komt niet tot je recht;
 • hebt het gevoel dat er veel meer in je zit dan je nu laat zien;
 • maakt je zorgen en twijfelt of je wel de juiste keuzes maakt;
 • ervaart werk als een energielek;
 • en bent het zat om te zien dat anderen wel succesvol zijn en zelf geen stap verder komt.

Daarnaast:
 • snak je naar meer betekenis in je werkende leven;
 • wil je dolgraag doorbreken met jouw talenten;
 • ben je nieuwsgierig naar jezelf en hou je ervan jezelf te ontwikkelen;
 • ben je niet vies van termen als energie, meditatie en universele wetten;
 • begrijp je heel goed dat je innerlijk werk een voorwaarde is voor de gewenste resultaten in de buitenwereld.
Mijn naam is Wineke van Doezelaar. Als freelancer voelde ik mij 20 jaar diep ongelukkig met het werk waarmee ik goed verdiende en ook veel vrije tijd had. Maar ik hield mezelf klein en deed niet waar ik naar verlangde.

.
Totdat ik inzag dat de oplossing niet lag in het eindeloos analyseren en doorploeteren van gedachten en gevoelens maar in het verleggen van mijn focus naar mijn werkelijke zelf. Door de combinatie van down to earth spiritualiteit en een aantal universele wetten lukte het mij in korte tijd om op mijn eigen wijze te werken en floreren.

.
Nu ben ik in staat om te doen wat werkelijk bij me past. En speel ik mijn eigen lied; letterlijk en figuurlijk. Op mijn eigen wijze draag ik bij aan de dromen en het welzijn van professionals en ondernemers. Dat geeft zoveel energie, vreugde en voldoening. En dat gun ik elke professional.


.

Ik leer zelfstandige professionals en ondernemers die niet uit de verf komen, hun eigen binnenwereld te managen en zo het werkende leven te manifesteren dat helemaal bij ze past. Zodat zij met hun bedrijf schaamteloos floreren.

“Tijdens het programma is me duidelijk geworden in wat voor een ‘gehaaste’ maatschappij wij leven en wat voor een druk we elkaar en onszelf opleggen. Dank je wel voor deze mooie levenslessen en onvergetelijke ervaring.”

Marian van der Geld

“Plotseling vielen de puzzelstukjes in elkaar. Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren en mijn grenzen aan te geven. Omdat mijn gevoel en ik er mogen zijn zoals we zijn. En dat is zo’n bevrijdende gedachte. Ik ben blij dat ik me dit zelf heb gegund.”

Marissa Harmsen

“Wineke helpt je om te gaan voelen wat je kracht is, waar je verlangen ligt, wat jouw volgende actiepunt gaat zijn. Ze creëert een setting waardoor je jouw eigen wijsheid aan de oppervlakte kan brengen en versterkt je zelfvertrouwen. Zodat je gaat doen wat je het liefste wilt.”

Robijn Tilanus

Hoe ik werk

Tijdens het programma werk ik met de door mij ontwikkelde ‘methode’ EigenWijze. Dit is eigenlijk geen methode maar meer een compositie van een aantal bewezen krachtige instrumenten die je op eigen wijze kunt combineren en inzetten. Hierbij is aandacht voor zowel hoofd, hart, lichaam en ziel.
EigenWijze is zo krachtig omdat je met het Enneagram eerst inzicht krijgt in jouw persoonlijkheid, drijfveren, talenten en valkuilen.
Om vervolgens de onbewuste ‘automatische piloot’ in je denken, voelen en doen, te herkennen. Veel van dit geautomatiseerde denken, voelen en handelen zijn de valse noten in jouw dagelijkse leven.
Met de Sedonamethode ga je deze valse beperkende noten loslaten. Daardoor ga je steeds meer jouw unieke essentie ervaren.
Met meditatie en Somabreath (ademsessies) ga je nog meer loslaten en jouw essentie nog meer bekrachtigen.
Om van daaruit met de Wet van Manifestatie/Aantrekking, jouw eigen melodie, jouw ideale werkende leven dus te manifesteren.

Verder werk ik ook met Systemisch werken/opstellingen, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Visualisaties en ACT (Acceptance Commitment Therapy).


Wil jij floreren met je bedrijf? Dan is je innerlijk werk prioriteit


Wat je in 3 maanden gaat leren

 • Je krijgt inzicht in je blinde vlekken, triggers en verdedigingsmechanismen waardoor je bewuste en juiste keuzes kunt maken.
 • Je wordt je bewust van je patronen en valkuilen zodat je effectiever gedrag kunt inzetten in je ondernemerschap.
 • Je gaat ‘jouw’ verhaal en heel veel andere blokkades, weerstand, negatieve overtuigingen loslaten. Zodat je gaat ervaren en voelen wie je werkelijk bent.
 • Je ontdekt hoe je jezelf aan de wereld laat zien. Hierdoor kun je jezelf bijsturen.
 • Je drijfveren worden super helder waardoor je de juiste focus en acties kunt inzetten voor jezelf en je bedrijf.
 • Je leert op de juiste manier te ademen. Ontspanning, rust, lichtheid, mentale, fysieke en emotionele gezondheid zijn het gevolg.
 • Een eigen dagelijkse practise om steeds krachtiger, bewuster en vooral vol vertrouwen jezelf en je bedrijf
 • Je leert je grootste dromen te manifesteren en schaamteloos jezelf te zijn zowel zakelijk als privé.

Aanbod Programma ‘Op EigenWijze werken’

 
Het programma is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als freelancer (25 jaar), coach (10 jaar), het begeleiden van vrouwen tijdens retreats (6 jaar) en bewustzijnsontwikkeling (25 jaar)
 
Wat je in ieder geval kunt verwachten is:

6 modules

Je krijgt toegang tot 6 super waardevolle modules in een online omgeving. Met daarin de theorie, audio’s en video’s waarmee je stap voor stap jouw binnenwereld gaat verkennen, gaat resetten en manifesteren. Niet heel hard werken en leren, maar juist ontspannen afleren en lekker down to earth met jezelf aan de slag.

 

2 live retreats

Bij de start en afsluiting gaan we met de groep (maximaal 12 deelnemers) op een prachtige plek in de natuur de verdieping in. Ook zijn dit de momenten om mij en de andere deelnemers in de groep live te ontmoeten.

 

Enneagram (test en persoonlijk verslag)

Het Enneagram is een zeer krachtig hulpmiddel voor persoonlijke transformatie. Het geeft een diep inzicht in je motivatie, drijfveren, kracht en uitdagingen. En ook in je belemmerende overtuigingen, verborgen angsten, blinde vlekken, patronen en valkuilen. Met deze inzichten en reminders, kun je veel gemakkelijker van de automatische piloot (je programmeringen) bewegen naar bewust zijn. En van daaruit bewust handelen.
Het Enneagram wordt ingezet als de praktische leidraad en reminder gedurende het hele programma.

 

Ondersteuning

Heb je tijdens het doorlopen van het programma een vraag? Spreek die dan in via Whatssapp audio of stuur een mail. Deze worden beantwoord op dinsdag, woensdag of donderdag. Ook kun je je vragen kwijt tijdens de 2-wekelijkse coach-meditatiesessies. Zo kun je altijd weer verder.

Lifetime en 24/7 toegang

Je hebt lifetime en 24/7 toegang tot de online omgeving (met downloads, sessies, theorie, meditaties waar je bij kan wanneer je maar wilt)

 

 

100% garantie

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Je krijgt tot 10 dagen na start van het programma 100% van het aankoopbedrag terug.

3 bonussen

Om jezelf direct een boost te geven en al de juiste focus aan te brengen voordat je start aan het programma.

Bonus #1 Direct meer eigenwaarde en overvloed

Twee audio’s met een krachtige muzikale meditatie en affirmaties. Hierdoor krijg je op ontspannen wijze meer eigenwaarde, overvloed en ga je je blokkades op geld opheffen.

Bonus #2 Je Big Why

Ontdek je grootste drijfveer in jouw werk. Jouw Big Why geeft je helderheid en focus in jouw werkende leven. Ook kun je makkelijker juiste keuzes maken.

Bonus #3 Krijg contact met wie je werkelijk bent

Een meditatie die je telkens weer kunt herhalen om de kracht van wie je werkelijk bent te ontdekken, te gebruiken en te versterken. Zo krijg je rust en helderheid over je denken, voelen en handelen.

 

Monique van der Weijden

“Na een aantal vervelende werksituaties was ik toe aan een fijne werkomgeving waar ik helemaal tot mijn recht zou komen en mijn talenten kon inzetten. Ik besloot vol te gaan voor het programma ‘Op EigenWijze werken’. Wat een mooi programma is dit. Wineke is een fijn mens en leidt je op een hele prettige, enthousiaste wijze door de ‘stof’. Ik krijg altijd goede zin van haar. Wekelijks luister ik nog naar de audio’s uit het programma.
En ook geniet ik nu met volle teugen van mijn nieuwe werkende leven.”

Loslaten

Afstemmen

Op eigen wijze werken

Module 1: Introductie | Enneagram | Hoe jij werkt | Loslaten

Je hebt helderheid over je zijnsenergie (Enneatype), je motivatie, drijfveren en kwaliteiten. Je ontdekt je onbewuste patronen en overlevingsmechanismen en hoe hier mee om te gaan.
Je begrijpt hoe het mens-zijn werkt en ontdekt het verschil tussen wat je bent en niet bent. Je gaat eerste stappen zetten in het loslaten van wat je niet bent, wat jou in de weg staat of waar je last van hebt.

Module 2: Jezelf verlossen van wat jij níet bent en wilt

Je gaat allerlei blokkades, negatieve overtuigingen en situaties loslaten die jou in de weg staan. Hierbij worden ook de onderliggende patronen meegenomen. Hierdoor krijg je steeds meer zicht op wie je werkelijk bent, jouw werkelijke kern. Zo maak je de weg vrij om je grootste dromen en ideale werkende leven aan te trekken.

!!!

Module 3 en 4: Eindelijk helder wie je werkelijk bent

Je gaat op verschillende wijze nog meer afscheid nemen van beperkende overtuigingen en volop contact maken met wie je werkelijk bent en wat je wilt. Je gaat ook steeds beter ervaren wat jouw purpose is en wat je Ware Zelf is. En hoeveel kracht dit je geeft in je leven: zakelijk en privé.

!!!

Module 5 en 6: Manifesteer en leef jouw grootste potentie

Met de universele wetten krijg je nog meer inzicht in hoe het leven voor je gaat werken in plaats van tegen je. Je gaat doelbewust de beste mogelijkheden voor jezelf en anderen creëren en bewuste keuzes maken voor je toekomst. Je hebt steeds meer discipline, vertrouwen, moed en onderscheidingsvermogen ontwikkeld om vanuit je Ware Zelf en zijnsenergie moeiteloos stappen te zetten die jou leiden naar het werkende leven waar jouw hart blij van wordt.

Wat het Programma ‘Op EigenWijze werken’ NIET is:

 • Het is geen therapie. Er is niets mis met je en je hoeft niets op te lossen tijdens het programma. Of anderen de schuld te geven van keuzes die je in het verleden hebt gemaakt.
 • Het Programma ‘Op EigenWijze werken’ is niet hard ploeteren en werken. Je hoeft niets iets te doen of te proberen wat niet goed, natuurlijk of ‘eigen’ voelt; je hoeft niet iemand te zijn of te worden die je niet bent. Je gaat juist meer en meer jezelf worden.
 • ‘Op EigenWijze werken’ is niet geschikt voor jou als je niet 100% de verantwoordelijkheid neemt voor jouw huidige situatie, niet bereid bent jezelf on de de loep te nemen en niet gemotiveerd bent.
 • Dit programma gaat jou alleen helpen als je bereid bent jezelf op nummer 1 te zetten en dagelijks tijd vrij te maken voor je innerlijk werk.


Ben jij 100% committed?

Begeleiding tijdens het programma

Heb je tijdens het programma vragen of loop je tegen issues aan dan bied ik de volgende mogelijkheden voor hulp.
 • Je kunt altijd een mail of audio Whatsapp sturen met je vraag. Deze beantwoord ik op dinsdag, woensdag of donderdag.
 • Om de week is er op vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur een meditatie-coach sessie. Na elke sessie wordt de volgende module vrijgegeven. Voor elke sessie kun je vooraf je vragen indienen. Deze worden tijdens de sessie behandeld.
  Kun je niet aanwezig zijn bij een sessie dan kun je deze later terug luisteren.

Wat handig is om te weten

#1: Gaat dit voor me werken?
Dat hangt helemaal af van jouw inspanning. Het is net als met de sportschool, als je een wasbordje wilt, moet je tijd besteden aan krachttraining, en wil je piano leren spelen dan zul je moeten oefenen. Dat geldt ook voor dit programma. Als je de modules en opdrachten doet en dagelijks met je practise bezig bent, dan ga jij zeker weten resultaten behalen. Je zult meer ontspanning, helderheid, focus, lichtheid, vertrouwen ervaren en een heleboel shit loslaten die jou in de weg staat om te floreren.

#2. Hoe lang houd ik toegang?
Je krijgt life-time toegang tot al het materiaal. Dat betekent dat je altijd, wanneer en waar je maar wilt, kan inloggen. Je hebt dus ook toegang tot alle sessies, meditaties en oefeningen via de video’s en de audio’s.

Lifetime betekent zo lang als het programma bestaat. Mocht ik in de toekomst met dit programma stoppen, wat ik voorlopig totaal niet van plan ben, dan word je tijdig geïnformeerd en zorg ik dat je alles eenvoudig kan downloaden.

#3. Krijg ik direct toegang tot alle modules?
Nee, je krijgt stapsgewijs toegang tot de modules. Om de week (op vrijdag na de coach-meditatiecalls) wordt een nieuwe module vrijgegeven. Zo doorloop je tegelijk met de andere deelnemers het programma.

#4. Is er een groep of doe ik dit individueel?
Beide! Je volgt het programma zelfstandig en doet je dagelijkse binnenwerk ook op je eigen moment. Bij de start en de afronding is er een 1-daags retreat waarin je gezamelijk met de groep optrekt en de verdieping in gaat. Tussendoor heb je om de week een online meditatie-coach sessie met de groep.

#5. Als ik tijdens het programma een vraag krijg, hoe wordt die beantwoord?
Via mail of audio Whatsapp kun je altijd je vragen sturen. Deze worden binnen 24 uur beantwoord. Daarnaast is er een 2-wekelijkse meditatie-coach sessie waar je vragen kunt stellen. Zo kun je altijd verder.

#6. Hoelang duurt het voor ik het programma doorlopen heb?
Dat hangt natuurlijk af van hoeveel tijd jij bereid bent erin te steken. Maar in principe zou je in 3 maanden klaar kunnen zijn. Maak sowieso iedere dag een half uur tijd voor je binnenwereld. 😊

#7. Hoelang duurt het voor ik resultaten krijg?
Dat verschilt per persoon. Sommigen hebben na 1 module resultaat. Anderen na een paar weken. Het hangt vooral af van jou focus en tijd die je eraan besteedt. Maar je kunt niet alles bepalen. Uiteindelijk bepaalt het universum wanneer jouw verlangens, realiteit worden. Dat klinkt nu misschien flauw of raar maar in het programma leer je daar op te vertrouwen. Ik zeg altijd: ‘Voor alles is een juist moment. Altijd!’

#8 Hoe gaat dat met de Enneagram test?
Maximaal een week voor aanvang van het programma ontvang je per mail een link waarmee je de iEQ9 (Enneagram) test kunt maken. Je ontvangt na het invullen een persoonlijk verslag in je mailbox. Tijdens het eerste retreat krijg je feedback op dit verslag en kun je vragen stellen. Dit onderdeel verzorg ik die dag samen met Mike Nikkels (Enneagram expert en gecertificeerd iEQ9 coach).

#9 Wat is Somabreath?
Somabreath is een ademwerkmeditatie. Een Somabreath ademsessie bestaat uit een combinatie van ademhalingstechnieken, muziek, geleide meditatie en beeldspraak. Mediteren gaat makkelijker, je focus verbetert aanzienlijk en je ademhaling wordt ontspannen waardoor je gezonder wordt. Ook zul je makkelijker contact maken met je essentie. Pas op want Somabreath werkt ‘verslavend’ omdat het je in een gelukzalige staat brengt. 😊

#10. Is er een garantie?
Jazeker. Ik weet zeker dat dit een super waardevol programma is en dat het je ongelooflijk veel gaat brengen. Mocht je desondanks vinden dat het niet is wat je ervan verwachtte, stuur dan binnen 10 dagen na de start van het programma een mail, geef aan dat je wilt stoppen en ik zet de 100% refund direct in gang.

#11 Kan ik gespreid betalen?
Ja, je kunt in 3 termijnen betalen of je betaalt het bedrag in één keer. In het laatste geval krijg je €30 korting.

#12. Zijn er updates, zo ja, krijg ik die dan ook?
Absoluut! Ook nadat je gestart bent, blijf ik voortdurend kijken wat ik kan verbeteren en aanvullen. Jij profiteert dus gratis van alle toekomstige updates.

Belangrijke data

‘Op EigenWijze werken’ start op 17 juni 2022 (met een retreat) en eindigt op 16 september 2022 (met een retreat). Beide retreats zijn van 10.00 – 17.00 uur.
Tussentijds staan de volgende data gepland voor de online coach-meditatie sessies van 9.00 – 10.00 uur:
 • 17 juni: start retreat van 10.00-17.00 uur, plus vrijgeven module 1
 • 1 juli: sessie plus vrijgeven module 2
 • 15 juli: sessie plus vrijgeven module 3
 • 29 juli: sessie plus vrijgeven module 4
 • 19 augustus: sessie plus vrijgeven module 5
 • 2 september: sessie plus vrijgeven module 6
 • 16 september 2022 afsluitend retreat 10.00-17.00 uur
Mocht je een van de online sessies niet kunnen. Geen probleem. De sessies worden opgenomen en kun je daarna terugkijken.

Wat is de prijs?

Het 3 maanden programma ‘Op EigenWijze werken’  bedraagt inclusief alle modules, Enneagramtest en Enneagramrapport, 2 retreats, begeleiding en bonussen:

 

Nu: € 1.997 exclusief 21% BTW
😊

Let op!

INSCHRIJVING IS GESLOTEN. IN OKTOBER START EEN NIEUWE GROEP.

Zoeraida Hussanaili,  jurist

“Wineke kwam op mijn pad precies op het moment dat ik het niet meer zag zitten op vele vlakken. Waar velen mij onzeker maakten, heeft zij mij geleerd en gemotiveerd om naar mijn hart te luisteren. Uiteindelijk heb ik haar adviezen opgevolgd en wat ben ik nu gelukkig met mijn freelance bestaan!”

En nu?

Ben je enthousiast?
Voel je een dikke JA om eindelijk de volledige versie van jezelf te leven in je werk?

Klik dan op onderstaande button en doe mee aan het unieke en krachtige programma ‘Op EigenWijze werken’. Je krijgt dan direct toegang tot de eerste bonus.

Stap in het Programma ‘Op EigenWijze Werken’ en ontdek in 3 maanden

 

De kracht van loslaten én manifesteren

Wie je werkelijk bent

Wat jou ten diepste drijft


En krijg


Rust in je hoofd en lichaam

Helderheid in je visie

Richting in je leven

En het ideale werkende leven waar je hart blij van wordt


Je leeft NU. Geef jouw werkende leven betekenis

.

Programma

‘Op EigenWijze Werken’