fbpx

volop worden geleefd

willen alleen maar

Jouw gaven en potenties

Doe waar je blij van wordt

Blijf niet langer hangen in een baan waar je niet op je plek bent. En gun jezelf een werkend leven op jouw voorwaarden. Ik help je eindelijk die stap te zetten.

Ontdek wie je werkelijk bent, wat je kunt en jezelf en de wereld gunt. Je bent een krachtig, stralend mens vol potenties die geleefd willen worden. Dat weet je, dat voel je en dat kun je!

Programma

‘Op EigenWijze Werken’

“Waar velen mij onzeker maakten, ervaarde ik bij WiensWijze dat ik zo verschrikkelijk krachtig ben”

Jij hebt álle ingrediënten in je leven om je goed te voelen. Je bent bovendien intelligent, ambitieus en je hebt idealen.

Toch voel jij je niet op je plek.

Je loopt vast in je gedachtenspinsels en je twijfelt. Je pakt niet door en kiest niet voor je diepere verlangens en ware potentieel. Daardoor vraag jij je steeds vaker af.

Is dit het nu?

b

Zet in drie maanden op eigen wijze de stappen naar het werkende leven dat helemaal bij je past met het unieke en exclusieve programma Op EigenWijze werken‘.

Dit programma bevat:

 • 6 modules met super waardevolle video’s en audio’s
 • 6 keer 1-op-1 audiocoaching
 • 1 dag een privé retreat met o.a. een ademsessie, meditatie, manifestatie sessie, een live Q&A en twee special guests.
 • 3 direct toepasbare, super waardevolle bonussen
 • Volop inspirerende video’s en artikelen

Programma

‘Op EigenWijze Werken’

“Tijdens het programma is me duidelijk geworden in wat voor een ‘gehaaste’ maatschappij wij leven en wat voor een druk we elkaar en onszelf opleggen. Dank je wel voor deze mooie levenslessen en onvergetelijke ervaring.”

Marian van der Geld

“Plotseling vielen de puzzelstukjes in elkaar. Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren en mijn grenzen aan te geven. Omdat mijn gevoel en ik er mogen zijn zoals we zijn. En dat is zo’n bevrijdende gedachte. Ik ben blij dat ik me dit zelf heb gegund.”

Marissa Harmsen

“Wineke helpt je om te gaan voelen wat je kracht is, waar je verlangen ligt, wat jouw volgende actiepunt gaat zijn. Ze creëert een setting waardoor je jouw eigen wijsheid aan de oppervlakte kan brengen en versterkt je zelfvertrouwen. Zodat je gaat doen wat je het liefste wilt.”

Robijn Tilanus

Herken je dit?

  • Je hebt het gevoel dat je in je leven en in je werk niet tot je recht of volledige ontplooiing komt.
  • Je weet dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt en van binnen voel je dat het anders kan. Maar je weet niet precies hoe.
  • Je snakt naar meer betekenis in je leven en je worstelt met concrete levensvragen.
  • Eigenlijk wel je weet dat harder werken en beter je best doen, je niet gaat helpen.

Leef je leven op jouw eigen voorwaarden en;

  • Neem afscheid van wat je denkt te zijn en niet bent.
  • Ontdek wie je werkelijk bent en wat je wilt.
  • Krijg het lef om de stap te zetten naar het leven waarvoor je bent bedoeld.

Zodat ook jij jouw melodie speelt op jouw unieke manier; zowel zakelijk als privé.

De wereld heeft ook jou nodig.

 

Luister naar je hart en voel jouw potentieel.

Jouw dromen, jouw idealen.

Ze wachten op jou.


Programma

‘Op EigenWijze Werken’

Wineke van Doezelaar

Vanaf mijn studietijd tot een paar jaar geleden heb ik enorm geworsteld met zingeving, mijn talenten en potenties, werkkeuzes, en vooral met de vraag: wie ben ik, wat wil ik, en hoe creëer ik een werkend leven dat helemaal bij me past?
Als freelance communicatiemanager en -expert werkte ik ruim 20 jaar in de wereld van veel verschillende (corporate) organisaties, waar de druk hoog was. Iedereen moest maar sneller, beter en meer presteren. Ik zag mensen worstelen, ongelukkig zijn, de schijn ophouden en opbranden. Velen stonden in de overlevingsstand. Net als ik. Dit kon anders. Dat wist ik zeker.Naast mijn drukke bestaan als alleenstaande moeder en freelancer stortte ik me daarom volop in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde onder andere de 3-jarige integrale psychologie opleiding bij het ITIP en systemisch werken, werd NLP master, ACT therapeut en Human potential coach. Allemaal super interessant, maar ik vond niet de zo gewilde oplossing: werkgeluk!

Het antwoord

In 2015 besloot ik een sabbatical te nemen. In die periode van bezinning ontstond het idee om retreats te organiseren om professionals te begeleiden naar ontspanning en balans om op hun eigen wijze te leven en werken. In 2020 ontdekte ik de ontbrekende sleutel naar een fijn, werkend leven op mijn eigen voorwaarden en ontwikkelde de ‘methode’ WiensWijze. In korte tijd ging ik samenwonen op een prachtige plek in de natuur, ging een super inspirerende samenwerking aan met het Quantum collectief, realiseerde een passief inkomen, ging mijn eigen songs schrijven en optreden én startte WiensWijze. Woow, whats next?

Nu begeleid ik dus high professionals zoals jij tijdens privé retreats en bied ik het programma ‘Op EigenWijze werken’ waarmee je leert het werkende leven te creëren dat helemaal bij je past. Daarnaast heb ik ruimte gecreëerd om mijn creatieve en muzikale talenten nog meer te ontwikkelen en ook zakelijk in te zetten.

Inmiddels heb ik met mijn werk en muzikale theaterverhalen honderden mensen geïnspireerd en verder op weg geholpen naar leven en werken op eigen voorwaarden.

Zoeraida Hussanaili,  jurist

“De 3 daagse bij Wineke kwam precies op het moment dat ik het niet meer zag zitten op vele vlakken. Waar velen mij onzeker maakten, heeft Wineke mij gemotiveerd om naar mijn hart te luisteren. Ik heb haar advies uiteindelijk opgevolgd en wat ben ik gelukkig met mijn freelance bestaan!”

Stap in het Programma ‘Op EigenWijze Werken’ en ontdek in 3 maanden

 

De kracht van loslaten én manifesteren

Wie je werkelijk bent

Wat jou ten diepste drijft

 

En krijg

Rust in je hoofd en lichaam

Helderheid in je visie

Richting in je leven

En het ideale werkende leven waar je hart blij van wordt


Je leeft NU. Geef jouw werkende leven betekenis

Wat het Programma ‘Op EigenWijze werken’ NIET is:

 • Het  is geen therapie, er is niets mis met je, je hoeft niets op te lossen tijdens het programma, of anderen de schuld te geven van keuzes die je in het verleden hebt gemaakt.
 • Het Programma ‘Op EigenWijze werken’ is niet hard ploeteren en werken. Je hoeft niets iets te doen of te proberen wat niet goed, natuurlijk of ‘eigen’ voelt; je hoeft niet iemand te zijn of te worden die je niet bent. Je gaat juist meer en meer jezelf worden.
 • ‘Op EigenWijze werken’ is niet geschikt voor jou als je niet 100% de verantwoordelijkheid neemt voor jouw huidige situatie.


Ben jij 100% committed?

Hoe ziet het programma ‘Op EigenWijze werken’ eruit?


Drie maanden
| Gedurende drie maanden ga je intensief contact maken met wie je werkelijk bent en de stappen zetten naar jouw ideale werkende leven. Dit begint met loslaten van alles wat je niet dient en niet bent. Je gaat intensief connectie maken met wat je wel bent. Om vervolgens te manifesteren wat je ten diepste wenst. Ik maak hierbij gebruik van onder andere de Loslaatmethode, en de 3 universele wetten van aantrekking, overvloed en creatie.

Online programma | Je ontvangt zes online modules met super waardevolle video’s, audio’s en opdrachten. Deze voer je zelfstandig uit.

100% Commitment  en toewijding| Naar jezelf. Dit betekent dus ook het doen van een dagelijkse practise waaronder meditaties, ademwerk, affirmaties, manifestaties. (2x een half uur per dag). En geloof me, na een week wil je niet anders meer.

Coaching | Tussen de modules door krijg je 1-op-1 coaching via audioberichten. De persoonlijke coaching biedt jou de mogelijkheid om vragen te stellen die op dat moment bij je spelen. Coaching via audio zorgt voor efficiency, focus en helderheid.

Individueel | Je volgt het programma voor jezelf en individueel. Zo houd je focus en kun je je beter afstemmen op jezelf en jouw wensen.

Online retreat | Halverwege het programma is er een online retreat van een dag. Naast een ademsessie, meditatie en manifestatiesessie gaat een expert je wegwijs maken in de universele wetten (overvloed, creatie een aantrekken). Ook wordt je ondergedompeld in de methode van het loslaten door dé expert in Loslaten.

 

Loslaten

Afstemmen

Op eigen wijze werken

Aanbod Programma ‘Op EigenWijze werken’

Online programma met 6 modules, audio’s en video’s

 

6 x 1-op-1 audio coaching

 

1 x 1-daags Retreat

 

Inspirerende video’s en artikelen

 

 

3 x super waardevolle bonussen

 

 

 

 

Bonussen

BONUS #1    Meditatie en affirmaties

Voor direct meer Eigenwaarde, overvloed en het opheffen van blokkade op geld

BONUS #2    Je Big Why

Ontdek je grootste drijfveer in jouw werk. Jouw Big Why geeft je helderheid, rust en focus in jouw werkende leven.

BONUS #3    Meditatie voor meer contact met je Ware Zelf

Een meditatie die je telkens weer kunt herhalen om de kracht met wie je werkelijk bent te vergroten en te versterken.

€ 1999

 (exclusief 21% BTW)

Of je betaalt in 3 termijnen van € 666

Na dit programma

Wat je met dit programma bereikt, zal voor iedereen anders zijn. Immers jij bent uniek, je hebt je eigen wijsheid en potenties die jij kunt aanboren en inzetten als jij daarvoor kiest. Ik vertrouw erop dat altijd alles op het juiste moment gebeurt. Dus ook voor jou!

De kans is wel megagroot dat je:

 •  je lichter voelt, opgewekter
 • vrijheid ervaart omdat je de juiste stappen zet
 • de dingen gaat doen waar je blij van wordt
 • de juiste mensen gaat aantrekken
 • rust in je hoofd en geluk in je hart voelt
 • geld verdient met jouw eigen gecreëerde werkende leven

Mocht je ondanks dit verhaal toch twijfelen dan is dat ok. Misschien ben je er dan nog niet rijp voor, hoop je dat het wel overwaait of heb je andere redenen waarom het niet kan. Dit programma is specifiek gericht op mensen met dromen, potenties en lef die echt een diepgaande en duurzame verandering willen doorvoeren in hun werkende leven. Het programma is vooral geschikt voor jou als je:

 • voelt dat het echt anders kan, je talenten wilt benutten en vanuit je diepste drijfveer jouw unieke gaven wilt delen met de wereld.
 • echt klaar bent voor een change in jouw werkende leven.
 • verlangt naar helder inzicht in wie je werkelijk bent, wat je wilt en hoe dit te manifesteren

Kortom: hoe je werkt als een krachtig, talentvol, stralend mens.

Praktisch

 • Data: start 2 november 2021
 • Zodra je je hebt ingeschreven en betaald, is je inschrijving definitief en ontvang je de eerste bonus.
 • Kijk voor mogelijkheden voor vergoedingen onder Retreats

Stap in jouw potentie en ontdek jouw grootsheid

Ga je mee?

De weg bewandelen naar het werkende leven waar je hart blij van wordt?

 

Retreat