fbpx

werk- en levensgeluk

inspiratie

ontspanning,

Jouw moment voor

1-daags retreat ‘Ontdek je potentieel en bepaal je koers’

Met de nummer 1 Enneagramtest van IEQ9
Op zaterdag 28 oktober of zaterdag 25 november voor slechts € 397

 
Ontdek met het Enneagram je potenties, kwaliteiten en drijfveren. Krijg helderheid over je onbewuste patronen en overlevingsmechanismen en hoe je hier positief mee om kunt gaan.
Zodat je effectiever gedrag kunt inzetten en bewust, juiste keuzes maakt in jouw leven; zowel zakelijk als privé.
Met een heldere focus, concrete tools en een blij hart ga je weer naar huis.
 

Wat is het Enneagram?

Het Enneagram is een krachtig instrument voor persoonlijke en collectieve transformatie. Het geeft een diep inzicht in je motivatie, drijfveren, kracht en uitdagingen. En ook in je belemmerende overtuigingen, verborgen angsten, blinde vlekken, patronen, valkuilen, overlevingsmechanismen en je specifieke dominante karaktertrek.

Het laat je zien welke beperkte en vervormde kijk je op jezelf, je werk, relaties, je omgeving en de wereld hebt. Word je je eenmaal bewust van die vervormingen en beperkingen, dan kun je vervolgens de shift maken naar nieuwe perspectieven. Je gaat als het ware van de automatische piloot (je programmeringen) naar bewustzijn. Naar bewust Zijn.

Voor wie

Voor elke ambitieuze (hard werkende), zelfbewuste professional met HBO- of WO-denkniveau die dreigt vast te lopen in dit hectische bestaan en snakt naar ontspanning, rust en een heldere focus. Ben jij een professional die graag een stap wil maken in je professionele en persoonlijke groei? Ben je zelfsturend, in staat tot zelfreflectie, bereid verantwoordelijkheid te nemen en klaar om giga te floreren?
Gun jezelf dan dit retreat.

Maak nu de keuzes die je verder helpen, die je potenties zichtbaar maken en je ogen doen stralen.

Wat houdt het retreat in?

Je verblijft samen met maximaal zes personen een hele dag op een prachtige plek in de natuur waar je ook lekker veel buiten aan de slag gaat, als het weer het toelaat.

Maar voordat je komt, krijg je van ons per mail een Enneagram IEQ9 test. Zodra je deze hebt gemaakt, ontvang je een uitgebreid rapport.

Tijdens het retreat gaan we dieper in op het Enneagram en jouw rapport. Je krijgt helderheid over je onbewuste patronen en overlevingsmechanismen en hoe hier mee om te gaan. Ook ontdek je jouw motivatie en kwaliteiten.

Met de opgedane kennis en inzichten krijg je de juiste focus, kun je effectiever gedag inzetten en bewust, juiste keuzes maken in jouw leven; zowel zakelijk als privé.

Het programma

.
9.00 uur: Start
 • Uitleg Enneagram en vragen beantwoorden
 • Ontdekken wat je tegenkomt en waar je last van hebt
 • Onbewuste patronen en overlevingsmechanisme herkennen
12.30 uur: Lunch
 • Heerlijke vegetarische lunch
13.30 uur: Middag
 • Ontdekken wat je kwaliteiten zijn. Even lekker naar buiten.
 • Heldere keuzes en focus bepalen.
17.00 uur: Afsluiting

Begeleiding

.
Wineke van Doezelaar

is mijn naam. Ruim 20 jaar heb ik gewerkt als zelfstandig communicatiemanager en adviseur. Ik volgde naast mijn werk vele opleidingen op het gebied van bewustzijns- en persoonlijke ontwikkeling waaronder de 3-jarige opleiding Toegepaste Integrale Psychologie, Oplossingsgericht – en Systemisch werken en diverse stilte retreats. Daarnaast ben ik NLP master, ACT therapeut en Human Potential Coach.

In 2015 besloot ik mijn hart te volgen en gooide ik het roer om. Dit resulteerde in het organiseren van retreats voor professionals die vastlopen en willen floreren. Want ik wil niets liever dan anderen raken, inspireren en bemoedigen op hun eigen unieke wijze hun potentieel en eigenheid te leven; zakelijk en privé.

In mijn vrije tijd speel ik piano, zing, lees, schilder, tennis en dans ik de Argentijnse tango met mijn liefdespartner Mike met wie ik samenwoon in Driebergen, en ben ik moeder van één zoon.

Mike Nikkels
Mike is een multi potential, begon als docent economie en werd vervolgens trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling binnen het onderwijs. Hij werkt o.a. met Human Dynamics, energetisch lichaamswerk, is NLP master en gecertificeerd Enneagram IEQ9 coach. De laatste jaren werkt Mike geregeld als interim schooldirecteur op middelbare scholen.

In zijn vrije tijd kookt, leest, tennist en klust hij graag, maar het liefst is hij in de bergen waar hij sinds zijn 24e al vele tochten heeft gemaakt als toertochtleider en sinds een paar jaar ook mannenretreats begeleidt. Een veelzijdig getalenteerde man, bescheiden en avontuurlijk. Trotse vader van een zoon en dochter. En woont samen met Wineke.

“Het hartelijke en gastvrije ontvangst van Wineke en Mike maakte dat ik me gelijk thuis voelde bij hen. Hierdoor kon ik op een ontspannen manier luisteren en vragen stellen. Hun kennis over het Enneagram en hun jarenlange ervaring als coaches zorgden voor inzichten om mezelf beter te begrijpen en meer helderheid te krijgen over mijn keuzes. Mijn zelfbewustzijn is vergroot en heb een paar praktische tools waarmee ik aan de slag kan.”

“Wat een heerlijke, ontspannen en leerzame dag. Je merkt aan alles dat Mike en Wineke gewend zijn om voor groepen te staan. Ze creëren een veilige setting en stralen de rust en het vertrouwen uit die nodig is om naar jezelf en elkaar te durven kijken. Ik heb vooral ervaren dat de plek van waaruit ik de wereld inkijk en handel me behoorlijk in de weg kan staan. Ik mag veel meer vanuit vertrouwen de wereld benaderen.”

Locatie landgoed Heidestein

“Mike is een fijne vent die zich open en verbindend opstelt in de groep. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!”
“In deze korte tijd heb ik veel geleerd van Mike. Het vertrouwen dat hij me gaf, heeft me goed gedaan. Wat heb ik grote stappen gezet, letterlijk en figuurlijk.”
“Het retreat is voor mij een ervaring geweest om nooit te vergeten. Ik heb stappen gezet die ik daarvoor niet durfde.”
“De coachsessie in de natuur met Wineke heeft mij het inzicht gebracht waar ik naar op zoek was”.

Praktisch

 • De prijs van dit 1-daags retreat is € 397 voor particulieren en €480 voor zakelijke klanten.
 • De dag is inclusief de nummer 1 Enneagramtest in de wereld van IEQ9 met een betrouwbaarheid van 95%, plus een uitgebreid rapport (t.w.v. € 100), drankjes, versnaperingen en een heerlijke vegetarische lunch.
 • Zodra je je hebt aangemeld, krijg je een link om de Enneagramtest IEQ9 te maken. Het invullen duurt 30-45 minuten. Je ontvangt daarna een uitgebreid rapport. Het is belangrijk dat je dit rapport hebt doorlezen voordat je aan het retreat begint.
 • Locatie: Heidestein 5 in Driebergen (vlakbij het station) gratis parkeren.
 • Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

Heb je nog vragen neem dan contact op met Wineke 06 5588 3567 of Mike Nikkels 06 5536 3907 of plan een telefonische afspraak via https://wineke.youcanbook.me/.

 

Locatie landgoed Heidestein

Sfeervolle ruimte

Eten en drinken